Over mij

07-06-’10
Een half jaar later. Niet bewust, want voor m’n gevoel ben ik echt nog geen half jaar aan het doelen, maar ik dacht: Laat ik deze pagina eens updaten. Ik ben namelijk geen 16 meer maar 17, HOERA! (al sinds januari, maar dat maakt niet uit) Verder heb ik nu geen 5 maar 6 hamsters (Elin is de naam) en kan ik natuurlijk ook updaten over het doelen in het algemeen. Ik vind het best goed gaan namelijk! Ik lig nu net wel/ net niet op schema (binnenkort maar weer uitrekenen), maar doel na doel wordt langzaam gehaald. En ik bedenk nieuwe doelen! Die kan ik hier natuurlijk niet zomaar bij plaatsen… ik denk dat ik gewoon een nieuwe pagina met doel-ideetjes ga openen, om langzaam af te werken, of op een volgende 101/1001 lijst te zetten. Als ik die ideeën niet opschrijf vergeet ik ze weer, zo goed ken ik mezelf nu wel ^^. Dat is dus wel een ideetje. Verder mis ik jullie reactiestortbuien, maar het bloggen is wel leuk hoor. Misschien levert dit wel reactiestortbuien op, HA! Of niet. Nouja, als die doeletjes maar worden voltooid! Ik zou bijna weer zeggen, ‘wens me succes!’,  maar dat wordt zo standaard. En die doelen moet ik uiteindelijk toch zelf voltooien. Tot over een half jaar! (nee, dat plan ik niet zo, maar misschien heb ik dan wel weer ‘over mij’paginawaardig nieuws. =D

18-11-’09
Laat ik dan hier maar wat over mezelf vertellen, zodat jullie ook weten wie er nu precies achter dit doelenlijstje zit. Mijn naam is Maaike, en op dit moment ben ik zestien. Dat is meteen de eerste ‘rare’ gedachte: Aan het eind van mijn doelen, over 1001 dagen, ben ik 19(!). Klinkt toch al een stukje ouder, en een stukje studerender, enzo.

Mijn hobby’s… dat vind ik altijd een lastig punt. Ik ben gek op hamsters, ik heb vijf Rusjes: Boef, Neva, Teun, Ise en Archibald. Verder vind ik de genetica van deze beestjes hardstikke interessant, heb ik een hamstery (www.hamsteryise.nl) en ben ik regelmatig te vinden op het www.dehamster.nl/forum.
Verder hou ik wel van een feestje, en alhoewel ik al bijna 1,5 jaar zelf niet meer hockey, ben ik nog wel regelmatig op het veld te vinden, op dit moment omdat ik een hockeyteam coach.

In mijn eerste blog heb ik al een beetje verteld over het hoe en waarom van het meedoen met dit project, dus dat hoeft hier eigenlijk niet meer. Ik hoop jullie vaak te mogen vermaken met het schrijven van nieuwe blogs over het volbrengen van mijn doelen!

Plaats een reactie